Megosztás

Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogató!
Nagy tisztelettel köszöntöm Önt majd 1000 éves településünk honlapján.

Zámoly község, melynek első írásos említése 1046-ban történt, a Vértes hegység déli előterében fekvő, többutcás, szalagtelkes település. Tagolt, változatos domborzata, közelsége a megyeszékhelyhez Székesfehérvárhoz a Velencei-tóhoz, a Vérteshez, a Vértes Natúrparkhoz, fekvése a hegyvidéki és a síkság találkozásánál kedvező lehetőségeket kínált az itt megtelepülőknek évszázadokon át.

Hogy ma mit kínálunk a hozzánk látogatóknak, az érdeklődőknek, a letelepülni szándékozóknak? Azt ezekben a köszöntő sorokban nehéz összefoglalni.  Ha egy szóval szeretném jellemezni községünket, talán a legtalálóbb a „színes" világ lenne.

„Mi kell ennél több egy embernek, mint ami itt megtalálható? Van itt erdő, tavak hegy és patak. Síkság mely elterül s történelem mi lábnyomával követendő utat, mutat nekünk."

Ön csendes, befogadó falut keres? Gazdag civil társadalmat? Nagyváros közelségét? A természet szépségét? Falusi programokat? Lelki megnyugvást templomainkban? Kapcsolatokat az emberekkel, a környező falvakkal? ..

Nézzen körül nálunk és a kapcsolódó honlapokon! Amennyiben tetszik, amit a képernyőn lát, azt nézze meg a valóságban is. Szívesen látjuk.

Tisztelettel:

Bánszki István
polgármester

Bánszki István polgármester bemutatkozása.

 
Google Translate
Hungarian English French German Spanish
Életképek
Videófelvételek
Vendéglátóhelyek
Belépés
Névnap
Ma 2018. május 24., csütörtök, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz. A névre kattintva olvashat a név eredetéről.
Oldalainkat 54 vendég böngészi