Megosztás

Zámolyi Öszidő Nyugdíjas Klub

Rólunk:

Nyugdíjas Klubunk 1988. március 7.-én alakult. Tagdíjat fizető tagjaink száma 70 fő. Sajnos azonban ebből az aktív vagyis akik a klubnapokon rendszeresen részt vesznek 33 fő. Vannak akik betegség vagy időskoruk miatt (17 fő) nem tudnak részt venni a klub életében, valamint 20 fő a tiszteletbeli tagjaink száma, akik még nem kapcsolódtak be a rendszeres közösségi munkába. Reméljük azonban, hogy a közeljövőben gyarapodni fog az aktív taglétszámunk, mivel 8 friss nyugdíjas belép a tiszteletbeli tagjaink sorába.

Kulturális tevékenységeink:

A Kortárs Ki-Mit-Tud? vetélkedőn rendszeresen részt veszünk. 16 részvételből 11 alkalommal kaptunk kategória győztes elismerést. Községünkben minden szereplésre való felkérést elfogadunk, de nem csak ez a feladatunk. A Juniálisra finom süteményeket készítünk, ezzel is segítjük a Park létrehozását. A Falunap rendezvénysorozatán is részt veszünk. A nyitó napon az 50-60 éve házasságot kötött házaspárokat köszöntjük, majd megvendégeljük őket. (rétes,pompos,káposztás hajtóka és egyéb sütemények). A szüreti felvonulás sem kezdődhet el nélkülünk. Magyar ruhába öltözve, énekszóval járjuk be közösségünk utcáit.

Terveink:

Erőnkhöz mérten továbbra is részt vállalni a közösségi feladatokból. Magunknak és sok idős társunknak  örömet szerezni szerepléseinkkel, tevékenységeinkkel.

Mindezzel a célunk, ahogy az a szervezetünk nevében is áll: "Életet az Éveknek" adni!

 

 

 

 

 

 

 

 
Google Translate
Hungarian English French German Spanish
Életképek
Videófelvételek
Vendéglátóhelyek
Belépés
Névnap
Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz. A névre kattintva olvashat a név eredetéről.
Oldalainkat 54 vendég böngészi