Megosztás

Zámolyi Öszidő Nyugdíjas Klub

Rólunk:

Nyugdíjas Klubunk 1988. március 7.-én alakult. Tagdíjat fizető tagjaink száma 70 fő. Sajnos azonban ebből az aktív vagyis akik a klubnapokon rendszeresen részt vesznek 33 fő. Vannak akik betegség vagy időskoruk miatt (17 fő) nem tudnak részt venni a klub életében, valamint 20 fő a tiszteletbeli tagjaink száma, akik még nem kapcsolódtak be a rendszeres közösségi munkába. Reméljük azonban, hogy a közeljövőben gyarapodni fog az aktív taglétszámunk, mivel 8 friss nyugdíjas belép a tiszteletbeli tagjaink sorába.

Kulturális tevékenységeink:

A Kortárs Ki-Mit-Tud? vetélkedőn rendszeresen részt veszünk. 16 részvételből 11 alkalommal kaptunk kategória győztes elismerést. Községünkben minden szereplésre való felkérést elfogadunk, de nem csak ez a feladatunk. A Juniálisra finom süteményeket készítünk, ezzel is segítjük a Park létrehozását. A Falunap rendezvénysorozatán is részt veszünk. A nyitó napon az 50-60 éve házasságot kötött házaspárokat köszöntjük, majd megvendégeljük őket. (rétes,pompos,káposztás hajtóka és egyéb sütemények). A szüreti felvonulás sem kezdődhet el nélkülünk. Magyar ruhába öltözve, énekszóval járjuk be közösségünk utcáit.

Terveink:

Erőnkhöz mérten továbbra is részt vállalni a közösségi feladatokból. Magunknak és sok idős társunknak  örömet szerezni szerepléseinkkel, tevékenységeinkkel.

Mindezzel a célunk, ahogy az a szervezetünk nevében is áll: "Életet az Éveknek" adni!

 

 

 

 

 

 

 

 
Google Translate
Hungarian English French German Spanish
Életképek
Videófelvételek
Vendéglátóhelyek
Belépés
Névnap
Ma 2018. május 24., csütörtök, Eszter és Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz. A névre kattintva olvashat a név eredetéről.
Oldalainkat 24 vendég böngészi